“Misschien is mijn liefde voor het product licht obsessief, maar het lijkt me een onschuldige obsessie. Je kunt er heel oud mee worden en je eet er uitstekend bij.”
Mark Wenneker
CO-FOUNDER PASTA PACENTI
De Zevende Hemel

Amsterdam, 2016. Leonardo Pacenti, patron van restaurant Toscanini, schuift aan tafel bij zijn gast Mark Wenneker. Het gespreksonderwerp? Het voortreffelijke bordje ravioli met boter-saliesaus, dat Mark zojuist weer naar de zevende hemel bracht. Hoe geweldig zou het zijn als werkelijk iedereen van gastronomische ravioli kan genieten? Waarom niet een nieuw Nederlands pastamerk - met een hoofdrol voor ravioli? Een nieuwe standaard in Noord-Europa, waar de Italiaanse keuken zo geliefd is?

Stilte aan tafel
Mark, na vijf jaar in Italië te hebben gewoond, voelt zich inmiddels een Italiaanse Nederlander. Leo, Italiaan van vaders kant, is juist een Nederlandse Italiaan. Met hun passie voor authentieke Italiaanse pasta delen ze eenzelfde drive: nooit genoegen nemen met de status quo en hun constante drang naar perfectie. De avond eindigt met een ‘salute’ op een gedurfd idee: een Nederlands pastahuis, waar ravioli van handgemaakte kwaliteit van de band rolt.

Zo goed - dat je er bij de eerste hap stil van wordt.
Een nieuwe standaard
in culinaire ravioli
Wat volgde, was een jarenlange en vastberaden zoektocht, met één doel voor ogen: elk raviolikussentje dat van de band rolt, moet voelen alsof het uit de handen van een Italiaanse meesterkok komt. Door oude en moderne technieken te combineren is het gelukt om fluweelzachte ravioli met een delicate vulling te produceren. Op het snijvlak van ambacht, innovatie en creativiteit ontstaat een nieuwe standaard in
culinaire ravioli.
VOLG ONS
Pasta Pacenti

Pasta Nobile B.V.
Vlaardingenstraat 18
1976 AS IJmuiden
Nederland
KVK: 65684796
BTW: NL856213780B01

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31647489664